Lasse Heikkilä

Lasse Heikkilä, musiikin maisteri, säveltäjä ja tuottaja LEVI G24 tapahtuman taiteellinen johtaja.

Lasse on hengellisen musiikin suuri vaikuttaja. Hänen työpöydältään on lähtenyt mittava määrä teoksia. Hänen musiikkinsa välittää suomalaisen sielunmaiseman tuntoja hämmästyttävällä taidolla. Hänellä on kyky palata historiaan ja tuoda se aikamme ihmisen kokemukselliseen maailmaan.

 

Hengellinen musiikki on ollut Lasse Heikkilän tuotannon kärki. Tapahtuman sisältöä voisi oikeutetusti kutsua Lasse Heikkilän galleriaksi, sillä monet esiintyvät kuorot, ryhmät ja artistit ovat saaneet hänen taidoistaan musiikkiinsa jäljen.  

LEVI G24 on kuin Lasse Heikkilän taiteellinen galleria.

Ida Elina

Ida Elina on moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä.

 

Ida Elina on saanut Kanteleliiton myöntämän Vuoden Kantele -palkinnon vuonna 2015 merkittävästä kanteleteosta lisäämällä kanteleen näkyvyyttä tiedotusvälineissä.

 

Nykyään Ida Elinan konserttimatkat suuntaavat laajalti ympäri maailmaa.
 

Tutustu lisää taitavaan kantelevirtuoosiin hänen omilla nettisivuillaan:  http://www.idaelina.com

Ida Elina esiintyy
LEVI G24 tapahtumassa:
La 17.6 klo 20 - 21

Hullu Poro Areena

Suomalainen Messu

SUOMALAISEN MESSUN

JUHLAVERSIO 2017

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan  kunniaksi Lasse Heikkilän Suomalainen messu toteutetaan juhlaversiona konserttisaleissa ja kirkoissa eri puolilla Suomea 2017. 

 

Noin puolentoistatunnin mittaisen sävelteoksen aikana katsojat pääsevät keskelle suomalaisen luonnon kauneutta multimediaesityksenä, vierailevat monissa suomalaisuuden musiikkityyleissä pohjalaisesta uhosta Itä-Suomen iloisuuteen sekä voivat elää uudelleen satavuotisen Suomen ilot ja surut.

 

Teos koskettaa monin tavoin itsenäisyyden ajan historiaa ja on musiikillisesti sukua suomalaiselle kansanmusiikille. Runebergin perinnön viitoittamalla tiellä eri heimojen tunnuspiirteet erottuvat tyylien ja tunnelmien kirjoissa. Tekstissä hehkuvat suomalaiset luontokuvat.

Lauantaina 17.6. klo 17.30 - 19.30

HULLU PORO AREENA

SUOMALAINEN MESSU

Metsä

elokuva-konsertti

VEIKKO RUOHOTIE - LASSE HEIKKILÄ

METSÄ  on videoelokuvan ja elävän orkesterin yhteisesitys, jossa kuva ja musiikki yhdistyvät vaikuttavalla tavalla kertomaan samaa sanatonta tarinaa. Sen näyttämönä on vuoden kierto suomalaisessa luonnossa, sisältönä elämän ihme, kipeys ja kauneus.  

– Merkittävä osa sävellyksen inspiraatiosta on lähtöisin Veikko Ruohotien luontovideokuvien luomista impressioista, kuten putoavan lehden liike, vesiputouksen musertava voima, taivaalle vyöryvät ukkospilvet tai veden heijastuksessa huojuvien kaislojen kuvajaisten rytmi, säveltäjä Lasse Heikkilä kertoo sävellysten synnystä.

Lasse Heikkilä kertoo, että metsässä kulkeminen on ollut hänelle tärkeä osa elämää lapsuudesta asti. 

– Vanhempana tarve päästä aika ajoin metsään on jopa lisääntynyt. Monet sävellys- ja teksti-ideat olen saanut metsän keskellä.

METSÄ-teoksen kuvamaailma on Veikko Ruohotien käsialaa.

METSÄ ELOKUVAKONSERTTI

Hullu Poro Areena

Perjantai 16.6.

klo 21 - 22

Kaori Mukahi

Konsertiviikon avaa japanilainen gospel-artisti  

Kaori Mukahi.

 

Kaori Mukahin konsertti keskiviikkona 14.6.

Hullu Poro Areenalla

klo 21 - 22

Jippu

Jippu tunnetaan persoonal-lisesta ja elävästä laulun tulkinnasta. Hän on odotettu vieras monissa tapahtumissa!


Jippu julkaisi viime syksynä ensimmäisen hengellisen levynsä "Made in heaven"

 

Jippu esiintyy LEVI G24 tapahtumassa  

perjantaina 16.6. klo 19 - 20

Hullu Poro Areenalla 

Saila

 Saila, Kittilän oma tyttö!
 

Saila on Kittilästä kotoisin oleva laulaja. 
Hänen äänestä ja persoonasta huokuu 
Lappi sellaisena, kuin monet sen tuntevat:

 

puhdasta ilmaa, kesyttämättömiä luonnonvoimia, mystiikkaa ja lämpimiä tulia kylmyyden keskellä. Aitoa lappalaista tunnelmaa kuullaan tapahtumaviikon aikana Hullu Poron alueella.

Sailan kotisivu: www.saila.fi 

Saila esiintyy useasti LEVI G24 tapahtumaviikon aikana. 

VIA 

-yhtye

Via laulu- ja soitinyhtye on toiminut vuodesta 1989 alkaen.

VIA-Music on ollut myös pitkäaikainen musiikin tuottaja. Ryhmän ensimmäisen 20 aktiivivuoden aikana se kustansi tuotteita; mm. Leo Louhivaara, Jeesus Kristus Elää sekä LEVI G24 tapahtumassakin osallistuvalle lasten Jippii-musiikkituotannolle ja se on ollut merkittävä osa Vian tuotantoa. Lasse Heikkilä on toiminut tuottajana.

 

Jippii-musiikin syntyessä 1990-luvulla, Via oli  se, joka uskoi tämän musiikin mahdollisuuksiin. Noin 10 ensimmäistä vuotta Via kustansi kaikki Jippii äänitteet ja nuottikirjat, jotka valmistettiin Via-Musica -studiossa Ylöjärvellä.

Via-lauluryhmä on esiintynyt kouluissa, vankiloissa, toreilla, seurakunnissa, erilaisissa yksityis- ja yritystilaisuuksissa. Hengelliset laulut ovat soineet useassa maassa ja usealla kielellä Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

VIA-ryhmä esiintyy LEVI G24 tapahtumassa Levillä.

Rainer

Lindeman

VIA-yhtyeestä suuren kansan tietoisuuteen tullut kitaristi/laulaja Rainer Lindeman.

Rainer on tuottanut viime vuosien aikana kaksi omaa soolo-äänitettä, "Lämpenevää" ja "Valkenevaa." Hän on säveltänyt ja sanoittanut omaa uutuus tuotantoaan.

Iltanuotiolla torstaina 15.6. klo 22.30 

Hullu Poro Areenassa perjantaina 16.6. klo 14 - 15.  


www.rainerlindeman.net

René

René syntyi Suomessa, mutta asuu nyt Ruotsissa yhdessä vaimonsa kanssa. Hän on kiertänyt laulaen eri puolilla maailmaa. 

 

2.9.2007 oli Suomessa Joensuun kirkossa historiallinen konsertti, jossa Renélle luovutettiin kolmas kultalevy. Kukaan muu suomalainen Gospel-laulaja ei ole tähän yltänyt. Renén äänitteitä on myyty kaiken kaikkiaan yli 200 000 kappaletta, joista 16 äänitettä on suomenkielisiä ja 3 englanninkielisiä.

http://www.reneproduction.com/fi/

Reneä voi kuulla torstaina

15.6. klo 18 - 19

Leevi Ahopelto

LEVI G24 -tapahtuman johtaja toivottaa kaikki tervetulleiksi tapahtumaan! On ollut ilo rakentaa tapahtumaa, jota on jo odotettu..

Leevi on musiikkimies - hän onkin "kulkenut laulaen koko elämänsä." "Haluan lauluillani nostaa pienen ihmisen katseen kohden suurta Jumalaa! Usko, toivo ja rakkaus, niistä riittää laulujen aihetta vielä tänäänkin."

Leevi on johtanut vuodesta 1989 alkaen 7-henkisen VIA-Music laulu- ja soitinyhmää, joka on tuottanut 12 omaa äänitettä. Ryhmä on tehnyt laulukiertueita Euroopassa sekä Etelä-Amerikassa. 

Leevin toimintasektori on tänään E-Compass-järjestön kautta tehtävä kasvatus- ja koulutustoiminta Euroopassa ja verkoston kautta eri puolille maailmaa.   

E-Compass toimii LEVI G24 tapahtuman järjestäjänä.

Leevin ääntä kuullaan viikon aikana!

Friddja

Saamelainen joikutraditio ja rytmiikka luo atmosfäärejä, joissa näkymättömän rooli nousee näkyvän keskellä. Lasse Heikkilän laadukas tuotanto jalostaa etniset melodiat ja rytmit elämykseksi, joka puhuttelee kielimuurien ylitse.

Friddja-ryhmällä on oma äänite, joka on globaalissakin mittakaavassa helmi etnisen ylistysmusiikin joukossa. Levyn lauluista suurin osa on äänitetty Norjan Kautokeinossa, jota yleisesti pidetään saamelaisuuden keskuspaikkana.

Friddjan saamenkielinen ylistyskonsertti

torstaina 15.6. klo 19.30 - 22

Hullu Poro Areenassa

Susan

Susan Yli-Knuuttila

on nuori perheen äiti Ylöjärveltä, joka on saanut lahjan laulaa. Susanin tuotanto koostuu musiikin eri tyylisuunnista. Laulujen syvällinen sanoma sekä tulkinta ovat Susanin erityinen talentti. 

"Susan Kotiin päin", ensimmäinen soololevy julkaistiin vuonna 2012.

Facebook: Susan

Susan esiintyy LEVI G24 tapahtumassa
torstaina 16.6. klo 16 - 17.30 
Perheen puolella konsertissa

Hullu Poro Areena

Jippii -kuoro

Jippiimissio ry on helsinkiläinen lapsi- ja nuorisotyötä tekevä järjestö, jonka toiminnassa on mukana yli 100 lapsikuoroa eri kirkkokunnista, seurakunnista ja kouluista sekä kymmeniä ammattimuusikoita. Jippii-lapsityötä on tehty vuodesta 1998 lähtien.

LEVI G24 -tapahtumassa esiintyy
Lapin oma Jippii-kuoro.

Lauantaina 17.6. on lasten päivä TAIVAANVALKEASSA

klo 11 lastentapahtuman avaus

klo 12 - 13.30 Ristin Maa, 

Jippii-kuoro

klo 14  - 17 lasten toiminnallinen seikkailuiltapäivä

Yhteystiedot:

 

Hullu Poro

Rakkavaarantie 5

99130 Levi

p. 016 6510 100

sales@hulluporo.fi

TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄT:

Alpiini-keisarin etiäinen

Omaperäisen inarilaisen erakon, Albin Tirkkosen, kirjeisiin ja muisteluksiin perustuva koskettava tosikertomus yksinäisyydestä, sairastumisesta, pettymyksistä, unelmista ja löytämisestä.  Esitys sisältää kaksi lapinlaulua kitaralla säestettyinä.

Nukketeatteri esiintyy tapahtumassa torstaina ja lauantaina lastentapahtumassa.

 

E-Compass