Please reload

Recent Posts

Juhlimme uuden äänitteen merkeissä

September 4, 2017

1/2
Please reload

Featured Posts

Toiminta Unkarissa on käynnistynyt

15.12.2015

Marraskuu 2015 työjakson perustella Unkarin Helluntailiike pyysi yhteistyön käynnistämistä, mentoroinnin ja koulutyön kehittämisessä eteenpäin vastaamaan nykyisiä haasteista. Suomen Opetushallitus on merkittävästi tukenut arvokkaalla tavalla suhteiden luomisessa. Helmikuussa 2016 kävimme useita eri neuvotteluja Unkarin uskonnonopetusksesta vastaavien tahojen kanssa, mm Opetusministeriössä ja kirkkokuntien opetus- ja koulutyöstä vastaavien henkilöiden kanssa.

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

E-Compass

© E-compass 2016

  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey