Please reload

Recent Posts

Juhlimme uuden äänitteen merkeissä

September 4, 2017

1/2
Please reload

Featured Posts

Unkari koulutyön tiimi vieraili helmikuussa Suomessa

11.2.2016

Unkarin koulutyön tiimi vieraili neljän henkilön edustamana Suomen koulupalvelun ja Fidan International koulutuspäivillä. Verkostoituminen luo uudet mahdollisuudet materiaalin, ohjelmien ja koulutuksen jakamiseen.

Teemana ”unelmien koulu” antoi heille ajattelimista ja samalla totesimme he todellisuudessa rakentavat sellaisen, koska Unkarin hallitus on avannut kirkkokunnille mahdollisuudet perustaa kouluja sekä järjestää uskonnonopetusta. Lainsäädäntö ja yhteiskunnan ilmapiiri on myönteinen ja siksi meidän tulee tukea ja auttaa heitä, nyt on tehtävä kun on vielä päivä, tulee yö ja kukaan ei voi tehdä työtä.


Monissa maissa mahdollisuudet ovat sulkeutuneet kristilliselle sanomalle. Onko käytetty annettu aika oikein? Tuetaan Unkarin Kristittyjä heidän mahdollisuudessaan, heidän aikansa

 

on nyt!

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

E-Compass

© E-compass 2016

  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey