Unkari koulutyön tiimi vieraili helmikuussa Suomessa

Unkarin koulutyön tiimi vieraili neljän henkilön edustamana Suomen koulupalvelun ja Fidan International koulutuspäivillä. Verkostoituminen luo uudet mahdollisuudet materiaalin, ohjelmien ja koulutuksen jakamiseen.

Teemana ”unelmien koulu” antoi heille ajattelimista ja samalla totesimme he todellisuudessa rakentavat sellaisen, koska Unkarin hallitus on avannut kirkkokunnille mahdollisuudet perustaa kouluja sekä järjestää uskonnonopetusta. Lainsäädäntö ja yhteiskunnan ilmapiiri on myönteinen ja siksi meidän tulee tukea ja auttaa heitä, nyt on tehtävä kun on vielä päivä, tulee yö ja kukaan ei voi tehdä työtä.

Monissa maissa mahdollisuudet ovat sulkeutuneet kristilliselle sanomalle. Onko käytetty annettu aika oikein? Tuetaan Unkarin Kristittyjä heidän mahdollisuudessaan, heidän aikansa

on nyt!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

E-Compass