top of page

Levi Golden Gospel 11.-17.6.2018

Hengellisen musiikin ja tapahtuman viikko järjestetään jo toisen kerran Levillä, Kittilässä. Viikon aikana on monenlaisia eri lauluhetkiä Marian kappelissa, Hotelli Hullu Poron tiloissa ja luonnossa sekä huipentuen Hullu Poro Areenan konsertteihin torstaista lauantai-iltaan. Tapahtuman huipennus on Levitunturin huipulla, jossa yöttömän yön ja keskikesän valossa, auringon ollenkaan laskiessa vietämme viikon loppuhuipennusta.

Esiintyjinä viikon aikana: Elina Vettenranta ja pianotaiteilija Jouni Somero, Jippu, Saila, Rainer Frisk, René, Susan Yli-Knuuttila, Leevi Ahopelto, Via-Music, Rentontulet-kuoro


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

E-Compass

bottom of page