top of page

Levi GG festivaalitiedote


Hengellisen musiikin ja tapahtuman festivaali Levillä 11.-17.6.2018

Vuoden 2017 suosittu LeviG24-tapahtuma saa kesäkuussa jatkoa nimellä Levi Golden

Gospel.

Levi Golden Gospel on ainutlaatuinen hengellisen musiikin ja tapahtumien viikko Lapissa Levillä 11.-17. kesäkuuta. Keskikesän ja yöttömän yön aikaan, ennen hyttysten tuloa järjestettävä tapahtuma, on Lapin kesätapahtumien ja matkailun näkökulmasta merkittävä. Tapahtuman järjestää E-Compass /Via-Music yhdessä Hullu Poro Centerin kanssa.

Levi Golden Gospel -tapahtuman musiikillinen sisältö rakentuu tänä vuonna useista solisteista ja ryhmistä. Lapin väriä tuovat Revontulet-kuoro, Kittilän oma tyttö Saila sekä saamelainen joighaja Arild Måsø Norjasta. Lisäksi kuullaan useita hengellisen musiikin artisteja kuten Jippu, Susan, Rene, Rainer Frisk, Leevi Ahopelto ja Tapani Annala. Oman panoksensa tuovat romaanimuusikot sekä legendaarinen Via-Music. Lauantaina konsertoi Elina Vettenranta ja Jouni Somero. Elina Vettenranta tunnetaan tangoprinsessana, jonka laulujen sisältö muuttui hengellisen heräämisen myötä. Jouni Somero taas lukeutuu Suomen tunnetuimpiin pianotaiteilijoihin.

Edellisestä tapahtumasta saatu palaute on rohkaissut mukaan uusia paikallisia toimijoita ja seurakuntia. Tavoitteena on välittää tunturiin ja koko Lapin alueelle hengellistä hyvää, joka on osa suomalaista arvoperintöä.

Viikon aikana voi osallistua konserttien lisäksi yhteislaulutilaisuuksiin ja tunturivaellukseen. Päätöskonsertti Levitunturin huipulla tulee olemaan unohtumaton elämys. Laulut soivat keskiyön auringon aikaan klo 22 eteenpäin.

Festivaalin ohessa järjestetään Business Forum/kansainvälinen yrittäjätapahtuma 15.-17.6. Lauantain seminaarissa tavataan viime vuoden tapaan paikallisia ja vierailevia työelämän vaikuttajia. Aamiais- ja illallistilaisuuksissa syntyy luontevasti kontakteja ja uusia visioita.

Vammaisten ja heidän ohjaajilleen tarkoitettu virkistystapahtuma Kulta-Karhu ja Lapinaarre 11.-14.6. sisältää retkiä ja yhdessäoloa ammattilaisten ohjaamana. Toteutuksessa on mukana Kivalakodit Lempäälästä.

-Haluamme panostaa vammaisille suunnattuun kristilliseen ohjelmatarjontaan. Festivaalin

yhteyteen rakennettu tapahtuma on vammaistyön uusi avaus. Lapin luonto virkistää ja

voimaannuttaa. Mukaan voi tulla yhdessä avustajan ja perheen kanssa. Lauantain kello 15

”Elämän puolesta” -konsertti on yhteistyö gaala, jossa on mukana myös vammaisesiintyjiä,

tapahtuman johtaja Leevi Ahopelto sanoo.

Levin kesä tarjoaa myös lapsille ja nuorille monipuolista tekemistä vaikkapa Taivaanvalkeat

-elämyskylässä tai Levi Matkailun seikkailupuistossa. Tiedot aktiviteeteista löytyvät

osoitteesta www.levi.fi

Hullo Poro Centerin johtaja Päivikki Palosaari toivottaa jälleen kaikki tervetulleeksi

kesälappiin ja Levin Golden Gospel-tapahtumaan!

Tarkempia majoitustietoja löytyy www.hulluporo.fi sekä

konserttien lippu- ja aikataulut: http://www.e-compass.fi/levigg

Tervetuloa Levi Golden Gospeliin ja kesä-Lappiin. ”Tuntureilta on noussut tuuli!”.

Lisätiedot:

Leevi Ahopelto

Tapahtuman johtaja

+358 400 736 112

http://www.e-compass.fi/levigg

Facebook: https://www.facebook.com/LeviGoldenGospel/


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

E-Compass

bottom of page